Langbrygga "2014"
Proposal for park in Arendal

Collaborative project with Arkitekt Jonas Gunerius Larsen. The project was commissioned by Arendal kommune, and the aim was to create a distilled experience of the "skjærgård" (translates to rockyard). The "skjærgård" is best experienced from within the traditional wooden boat "sjekte" and the project creates a series of abstracted vessels in the form of wooden decks with wells as well as abstracted cast "svabergs", providing intimate spaces for groups of people to converse face to face, which is the one type of seating which is missing at the moment. The project also traffic flows with efficient routes for cars, bikes and pedestrians slightly withdrawn and a scenic route criss crossing thorough the "rockyard". 

Isometric drawing
Isometric drawing

Isometric view of the project located at the mouth of "pollen".

sitplan_1_250
sitplan_1_250

Plan drawing of the project, accetuating the scenic route weaving through the project becoming a mediator between city and sea,

Elevation
Elevation

Elevation of the project located on langbrygga, providing an experience of the "skjærgård" on the old dock.

Perspective
Perspective

View in towards the city with the

Perspective
Perspective

Perspective of the projects looking out towards Hisøy, Tromøy and eventually the "skjærgård".